Ga naar hoofdinhoud

Overwinning voor Vrieling in Italië

Jur Vrieling met Zypern III Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Toscana Tour in het Italiaanse Arezzo konden ze er niet in om heen. Het is Jur Vrieling die er met een eerste plaats van door gaat in de 1,45m rubriek. Samen met de 11-jarige Holsteiner Zypern III (v. Casall x Coriano) wist hij een foutloze ronde neer te zetten.

In de barrage reed Vrieling met het mes tussen zijn tanden. In 27,58 seconde wisten zij een foutloze ronde te rijden die goed genoeg was voor een eerste plaats. De Zwitserse Jane Richard Phillips deed samen met haar Izmir van de Baeyenne (v. Kashmir Van Schuttershof) een dappere poging, maar met een foutloze ronde in 27,66 seconde moest zij genoegen nemen met een tweede plaats. Op de derde plaats volgde de Italiaanse Luca Marziani met een foutloze ronde in 28,16 seconde.

Vier en vijf voor de Italianen

Plaats vier en vijf werden eveneens bemachtigd door de Italianen. Op een vierde plaats eindigde Filippo Bassan met zijn KWPN’er Bupina (v. Royal Star). Gevolgd door Matilde Giorgia Bianchi en haar Una Bella HS (v. Calvados Ex Sable Rose). Zij reden een foutloze ronde in 28,69 seconde.

Net buiten de prijzen op 19de plek eindigde Bart Bles met Comino (v. Cassini II)

Bekijk de volledige uitslag hier

Bron: Paardenkrant-Horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook