Ga naar hoofdinhoud

Paderborn: Vrieling naar vijfde plaats

Jur Vrieling eindigde vrijdag in het Duitse Paderborn op een vijfde plaats in de rubriek over 1,50 meter. De springruiter reed met Wadro's Nerina (v. Amaretto) een foutloze rit in 60,73 seconden. Hiermee moest hij enkele andere deelnemers voor laten gaan.

De eerste prijs ging naar de Ier Denis Lynch. Met Lacroix 9 (v. Lacros) wist hij een tijd van 58,53 seconden neer te zetten. De tweede en derde plaats gingen naar Duitsland: Philipp Weishaupt met Monte Bellini en Christian Ahlmann met Sebastian. Dit laatste paard is een Nederlands fokproduct en is een jonge Lux x Ramiro.

Bron: Horses.nl

Klik hier voor meer uitslagen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook