Ga naar hoofdinhoud

Padraic Judge over 2,14m in Puissance Birmingham

De Ierse ruiter Padraic Judge was gisteren in Birmingham samen met zijn paard Citi Business de enige, die zonder fouten over de muur van 2,14m heen kwam in de Puissance. Samen met Holly Smith en Louise Saywell ging Judge in de derde barrage van start. De beide Britse amazones kregen vier strafpunten, terwijl Judge met een foutloze ronde de eerste prijs in ontvangst kon nemen.

Smith kwam in deze puissance in actie met Quality Old Joker (v. Obos Quality) en deelde de tweede plaats met Saywell, die de KWPN-ruin Dassler (v. Douglas)  had gezadeld voor de rubriek. Vorig jaar was het Smith, die er in Birmingham met de zege vandoor ging in de puissance van Birmingham. Toen bleef het duo vijf rondes foutloos.

Robert Whitaker kwam net als zijn twee landgenotes foutloos door de tweede barrage, maar besloot niet meer van start te gaan in de derde jump off met Catwalk IV (v. Colman). Dat leverde de vierde plaats op.

Smolders

Harrie Smolders kwam in deze rubriek aan de start met Hos d’O, maar hield het na de tweede ronde zelf voor gezien. Dat resulteerde in de vijfde plek voor Smolders en de goedgekeurde hengst van Dollar de la Pierre.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook