Ga naar hoofdinhoud

Pals houdt zege Den Goubergh Prix in eigen land

Johnny Pals hier met Fernando Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In Roosendaal zorgde Johnny Pals gisteren met A Lee Spring Power  dat de overwinning in de voorlaatste rubriek van de dag in eigen land bleef. Met een foutloze barragerit in 34,25 seconden was Pals een seconde sneller aan de finish dan zijn naaste concurrentie in deze rubriek over 1,40m en legde daarmee beslag op de zege.

Neri Pieraccini kwam het dichtstbij het resultaat van Pals en de goedgekeurde hengst van Argentinus en klokte 35,24 seconden na een foutloze barrage met Sorpresa Della Favorita. De Italiaanse ruiter was met deze tijd met de merrie van Mr. Blue net iets sneller dan Francois Xavier Boudant, die met Chacco Rouge (v. Chacco-Blue) in 35,35 seconden aan de finish kwam.

Top vijf foutloos

Van de negen combinaties, die terug mochten komen voor de barrage, bleven er vijf nog een keer foutloos. Piet Raijmakers jr. was de tweede Nederlander in deze top 5. In het zadel vande Lord Z-dochter Double Bee, waarmee hij vorige maand voor het eerst internationaal aan de start kwam, zette Raijmakers jr. een tijd neer van 39,29 seconden. Daarmee moest hij David Mcpherson met Cliff 67 voor laten gaan. Het Britse duo kwam in 35,64 seconden aan de finish en werd vierde.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook