Ga naar hoofdinhoud

Patrick Lemmen wint 1,40m ochtendrubriek in Geesteren

Patrick Lemmen met Ideaal. Foto: Equitext.
Gisteren kwam Patrick Lemmen met de Chellano Z-zoon Chello van het Voorbos net iets te kort op Doron Kuipers voor een overwinning in de 4* 1,40m-proef op het CSI Twente in Geesteren. Vanmorgen nam de ruiter uit Sevenum revanche, hij was de snelste in de Louis Venhorst Fourage Prize. Hij Liet Laura Renwick een seconde achter zich en James Paterson-Robinson anderhalve seconde.

De Louis Venhorst Fourage Prize was een Accumulator over 1,40m. Veertien combinaties haalden de volle 65 punten binnen. Patrick Lemmen was op Chello van het Voorbos liet alle balken, inclusief de joker, in de lepels en was met 51.25 seconden de snelste.

Renwick met KWPN’er seconde te kort

De Britse Laura Renwick, altijd goed voor een snelle rit, moest toch een seconde toestaan op Lemmen. Renwick stond met de Heartbreaker-nakomeling Dominant H lange tijd aan de leiding met 52,25 seconden, maar Lemmen reed haar toch voorbij. De Australische Nederlander James Paterson-Robinsen kwam met de tienjarige merrie The Flying Fox III (v. Ultimo) als derde over de finish.

Geerink en Bles

Sander Geerink met Robinson (v. Rubert R) en Bart Bles op Gran Canyon Van Hd (v. Cartani) maakten de top vijf vol.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.