Ga naar hoofdinhoud

Peter Wylde wint $30,000 Vermont Grand Prix

Peter Wylde
Peter Wylde Foto: De Paardenkrant

De Amerikaan Peter Wylde heeft gisteren de Grand Prix gewonnen in het eerste weekend van het zes weken durende Vermont Summer Festival in Manchester, USA. Met Lewin 5 was hij de snelste in de barrage. Mark Bluman met G&C Carla werd tweede en Michael Dorman  met Zephyr derde.

De Ierse parcoursbouwer Alan Wade had een pittig parcours neer gezet, slechts drie combinaties haalden de barrage. Mark Bluman met de Holsteiner merrie G&C Carla van zijn broer Ilian, zette de tijd als eerste starter: 36.16 sec en foutloos. Ook Michal Dorman was met de KWPN-er Zephyr foutloos maar deed er ruim vier seconden langzamer over. Peter Wylde reed met de elf jarige Lewin een scherpe barrage en snoepte een twee seconden van Bluman’s tijd af en pakte de overwinning.

Bron Jennifer Ward Starting Gate Communications

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook