Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers jr. wint Masters CSI Opglabeek *video*

Gisteravond stond in het Sentower Park in het Belgische Opglabeek de Masters op het programma. Piet Raijmakers jr. won overtuigend door als enige foutloos te blijven met, hoe kan het ook anders, Faults Free (v. Con Air). Gregory Wathelet met Etoile M (v. Toulon) werd tweede voor Frank Schuttert met Lios Larson (v. Larson).

De barrage van de Masters over 1.40m en twee rondes telde drie combinaties. Raijmakers was met de 51.88 seconde zeker niet snel, maar de Con Air zoon sprong formidabel en hield de lei schoon. De Belg Gregory Wathelet liep tegen een balk aan in de scherpe tijd van 34.80 seconde en de stalruiter van Jos Lansink, Frank Schuttert kreeg in de barrage acht strafpunten.

Pieter Devos met Echo D, Johnny Pals met Top Hero  en Bart Bles met Zidane hadden alle drie in de tweede manche een balk en werden respectievelijk vierde, vijfde en zesde.

Vincent Voorn en Quinlan werd vierde in het 1.40m direct op tijd. Deze rubriek werd gewonnen door Guillaume Batillat met Aliana voor Patrick Spits en Umosa B.

Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor de video.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook