Ga naar hoofdinhoud

Podiumplaats voor Thijssen en Punjab bij zevenjarigen

Olivier Guillon zorgde vanmorgen met een snelle foutloze barragerit met Vitot du Chateau voor een thuiszege in de rubriek voor jonge paarden in het Franse Chantilly. Het duo was ruim een seconde sneller dan David Will, die tweede werd.
Sanne Thijssen mocht zich voor deze rubriek over 1.35m met Punjab als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Will kwam in deze Youngster Tour in actie met Casco. De Duitse combinatie kwam in 39.06 seconden aan de finish, terwijl Guillon zijn Kannan-zoon in 37.66 seconden over de eindstreep reed.
Thijssen was op haar beurt net iets langzamer met de zoon van Perigueux, waarmee ze vorige week in San Giovanni nog een rubriek voor zevenjarige won en klokte af op 39.18 seconden.

Pius Schwizer en Cortney Cox uit Zwitserland finishten in de vierde foutloze tijd en de thuisrijdende Jerome Hurel maakte met Violine de Montsec de top 5 compleet.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook