Ga naar hoofdinhoud

Van de Pol grijpt zege in Gold Big Tour Drammen

Henk van de Pol, hier met Spartacus TN. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Henk van de Pol en Flugel Van T Palmenhof waren zojuist een fractie sneller dan Julien Anquetin en Gigant 'B' in de Gold Big Tour in Drammen en gingen er met de zege vandoor in deze tweefasen rubriek over 1,45m. Van de Pol was niet de enige Nederlander, die dubbel foutloos bleef, Jens van Grunsven en Cika bleven ook foutloos binnen de tijd.

Van de Pol gaat lekker in het Noorse Drammen. Afgelopen zondag zegevierde hij met Willink (v. Twister)  in de CSI2*-Big Tour en vorige week werd hij ook al een keer tweede en derde met de twaalfjarige ruin van Triomphe de Muze, waarmee hij vandaag de zege greep. De tijd van Van de Pol vandaag was precies 0,01 seconde sneller dan de Fransman Anquetin, die met de elfjarige vosruin van Chatman 32,05 seconden klokte.

Top vijf

Jaroslaw Skrzyczynski en Quintella eindigden op de derde plaats. Met 32,87 seconden op de klok vormde de ruiter uit Polen geen bedreiging voor Anquetin met de negenjarige merrie van Sanvaro en verwees op zijn beurt Martin Dinesen Neergaard naar  de vierde plek. De Deense ruiter liet de KWPN-merrie Eurvette O in 33,02 seconden finishen. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Alexis Deroubaix met Secret du Pays d’Auge (v. Quick Star) uit Frankrijk.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook