Ga naar hoofdinhoud

Presentatie Zangersheide-hengsten door Christian Ahlmann

update
Christian Ahlmann, hier met Cornado II Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voor het derde jaar opent het Hengstenstation van Heiner Rohmann de deuren van zijn stallen in het Westfaalse Marl voor de presentatie van de Zangersheide-hengsten. De hengsten worden door Christan Ahlmann gepresenteerd. Vanavond kan het publiek de hengsten van Ahlmanns werkgever bewonderen.

Fokkers kunnen op de hengstenshow naast oude bekenden ook nieuwe hengsten zien. Voor de eerste keer is in Marl Aganix du Seigneur (v. Ogano Sitte) te zien. Ook de bronzen medaillewinnaar van Lanaken, Take a chance on me Z (v. Taloubet Z), is aanwezig. Andere nieuwelingen zijn de Darco-zoon Irish Whiskey Z en George Z (v. Kannan uit het GP-paard Usha van ’t Roosakker en zusje van Cella). Ook de oudere sterren als Ahlmanns Grand Prix-paard Cornado II Z en Dominator Z (v. Diamant de Semilly) en de Stakkato Gold-zonen Sir Obolensky Z en Solid Gold Z maken hun opwachting.

De hengstenshow begint om 18.00 uur op het bedrijf van Heiner Rohmann in Marl.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Zuechterforum

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook