Ga naar hoofdinhoud

Prudent en KWPN’er Vasco pakken opnieuw zege in Tryon

Adam Prudent met Vasco Foto LizCrawleyPhotography

Vorige week won de in Amerika wonende Fransman Adam Prudent met Vasco Welcome Stakes op het 4* CSI in Tryon, vannacht herhaalde hij het kunststukje. Het was wederom een zwaar bevochten overwinning, de eerste vier combinaties lagen binnen een seconde van elkaar. Margie Engle eindigde als tweede net voor Sharn Wordley en Todd Minikus.

Negen combinaties begonnen aan de barrage van het 1.50m-parcours. Adam Prudent kon met de Andiamo-zoon in de barrage kort wenden waardoor hij met minimaal verschil de eerste prijs in de wacht kon slepen. Hij klokte 34.566 seconden. De geroutineerde combinatie Margie Engle en Royce (v. Cafe au Lait) bleef er enkele tiende achter: 34.933 seconden. De Nieuw-Zeelander Sharn Wordley finishte met Barnetta (v. Baloubet Du Rouet) in 35.076. De vierde plaats was voor Todd Minikus op de Oldenburger Babalou 41 (v. Balou Du Rouet) in 35.208 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook