Ga naar hoofdinhoud

Quentin Judge vindt nieuwe troef in België

Quentin Judge hier met Copin van de Broy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Quentin Judge heeft een nieuw talent voor de toekomst onder het zadel. Het gaat om Exotik Sitte (Ogano Sitte x Cliton), die de Amerikaanse springruiter vond in België. De zevenjarige SBS-ruin werd eerder in de sport uitgebracht door Lisa de Ridder.

Exotik Sitte werd, net als Dayton Sitte en Baltik Sitte die internationaal op 1,45 m-niveau actief zijn, gefokt uit Ustina Sitte. Deze Cliton-merrie wordt op het hoogste niveau uitgebracht door Nicola Philippaerts.

Op CSI Bonheiden sprong Exotik Sitte eerder deze maand zijn laatste internationale wedstrijd onder Lisa de Ridder. Nieuwe eigenaar Double H Farm kocht bij de Belgische amazone De Ridder eerder de merrie Quick Star II Z (v. Quito de Baussy).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Galop

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook