Ga naar hoofdinhoud

Redefin: Piet Raijmakers jr. twee keer eerste

Piet Raijmakers junior met Van Schijndel's ChanellyPiet Raijmakers junior boekte zaterdag goede resultaten tijdens de tweesterrenwedstrijd in het Duitse Redefin. Hij schreef twee rubrieken op zijn naam.

De derby won Raijmakers met Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender). Met de tienjarige Holsteiner reed hij het 1,40m-parcours in 62,07 seconden rond. Na hem volgde de Duitsers Michael Kölz met Landfee Z (v. Lewinski) en Toni Hassmann met Bylencia PKZ (v. Clinton).

Ook de 1,35m-rubriek was voor Raijmakers en Chanelly. De combinatie reed dit parcours in 51,90 seconden rond, precies vier seconden sneller dan de nummer twee, de Duitse Rebecca Golasch met KN Malna (v. Lastro). Derde werd de Mexicaan Alberto Michan Halbinger met Almira LS La Silla (v. Alcamera Lasilla).

In de grote tour van 1,45m eindigde Raijmakers als tiende, ditmaal met Van Schijndel’s Lys Platiere (v. Quidam de Revel). Deze rubriek kwam op naam van Hilmar Meyer uit Duitsland met Animous (v. Little Rock). Tweede werd de Brit Richard Robinson met Legurio (v. Landadel), gevolgd door Balazs Krucso uit Hongarije met KN Nemo (v. Lord Sinclair).

Arne van Heel eindigde als derde in de youngster tour met Come and Go (v. Come On). De combinatie reed foutloos binnen 64,69 seconden over de eindstreep. De Ier Denis Lynch won met All Star (v. Argentinus) met een tijd van 58,12 seconden. De Duitser Franz-Josef Dahlmann werd derde met Balance (v. Baloubet du Rouet).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.