Ga naar hoofdinhoud

Remco Been vijfde in Vidauban

In de CSI2 proef over 1.40m direct op tijd pakte Remco Been vandaag de vijfde plaats. Dat deed hij met een foutloze rit met Westminster VDL (v. Heartbreaker) in 65.54 seconden.

De eerste plaats was voor de Franse Aldrick Cheronnet met de KWPN’er U-Cantis (v. Cantos) in een vlugge tijd van 56.34. Jemma Kirk, die zich vandaag al eerder op het ere schavot plaatste in de Youngster Tour werd tweede in 58.28 seconden met Quelisto (v. J’ai L’Espoir d’Elle).

Op drie eindigde wederom een Fransman, Sebastien Duplant met Miss D’Aix Z (v. Montender). Annelies Vorsselmans reed zich net als in de Youngster Tour ook bij de top vijf. Met 64.75 seconden pakte ze met Emiel D’Or vd Durmstede (v. Wandor vd Mispelaere) de vierde plaats.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook