Ga naar hoofdinhoud

Rentree voor Vivant vd Heffinck in Madrid

Cassio Rivetti , hier met Vivant van de Heffinck. Foto: Lynn van Woudenbergh/Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De voor Oekraïne rijdende Braziliaanse ruiter Cassio Rivetti heeft de zeventienjarige BWP-hengst weer in vorm en zal volgende week aan de start verschijnen in Madrid. 

Tijdens de vetcheck op de Europese Kampioenschappen in Aken was de BWP-hengst Vivant van de Heffinck (v. Fuego du Prelet) niet fit en mocht hierdoor niet starten in de finale.  Rivetti verwachtte het fokproduct van Hubert Hamerlinck tijdens het indoorseizoen weer te zullen uitbrengen. Lees ook: ‘Cassio Rivetti’s toppaard Vivant binnenkort ‘fit to compete’. De keuze is gevallen op de wereldbekerwedstrijd in Madrid, komende week zal Vivant van de Heffinck daar zijn rentree maken.

Klik hier voor de lijst van deelnemers in Madrid. 

Bron: Horses/Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook