Ga naar hoofdinhoud

Rob Ehrens stopt met VOF ‘De Hoge Oorsprong’

Rob EhrensRob Ehrens beëindigt per 1 januari 2011 de samenwerking met Theo Jansen in hun gezamenlijke in Velp gevestigde VOF 'De Hoge Oorsprong'. Ehrens overweegt een terugkeer naar zijn geboortegrond in Limburg.

Het besluit van Robbert Ehrens, de zoon van Rob Ehrens, om zich als zelfstandig ondernemer te vestigen staat aan de basis van het besluit van Rob Ehrens. “Robbert heeft ons te kennen gegeven als trainer en opleider van springpaarden op eigen benen te willen gaan staan. Hij heeft met ingang van genoemde datum op het bedrijf van de familie Lammers in het Belgische Hamont (red. nabij Budel) een accommodatie gehuurd waar hij zich gaat vestigen”, vertelt Rob Ehrens. Tot 1 januari is Robbert Ehrens in dienst van VOF De Hoge Oorsprong.

“Zowel Theo als ik hebben respect voor de keuze die Robbert heeft gemaakt. Voor mij heeft zijn keuze wel tot gevolg gehad dat ik ben gaan nadenken over mijn eigen toekomst. Natuurlijk heb ik tijdens dat nadenken de mogelijkheden overwogen om de bestaande samenwerking binnen de VOF te continueren. Toch hebben Theo Jansen en ik besloten om de VOF te ontbinden en om ieder voor zich verder te gaan”, aldus Rob Ehrens.

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook