Ga naar hoofdinhoud

Rob Ehrens stopt met VOF ‘De Hoge Oorsprong’

Rob EhrensRob Ehrens beëindigt per 1 januari 2011 de samenwerking met Theo Jansen in hun gezamenlijke in Velp gevestigde VOF 'De Hoge Oorsprong'. Ehrens overweegt een terugkeer naar zijn geboortegrond in Limburg.

Het besluit van Robbert Ehrens, de zoon van Rob Ehrens, om zich als zelfstandig ondernemer te vestigen staat aan de basis van het besluit van Rob Ehrens. “Robbert heeft ons te kennen gegeven als trainer en opleider van springpaarden op eigen benen te willen gaan staan. Hij heeft met ingang van genoemde datum op het bedrijf van de familie Lammers in het Belgische Hamont (red. nabij Budel) een accommodatie gehuurd waar hij zich gaat vestigen”, vertelt Rob Ehrens. Tot 1 januari is Robbert Ehrens in dienst van VOF De Hoge Oorsprong.

“Zowel Theo als ik hebben respect voor de keuze die Robbert heeft gemaakt. Voor mij heeft zijn keuze wel tot gevolg gehad dat ik ben gaan nadenken over mijn eigen toekomst. Natuurlijk heb ik tijdens dat nadenken de mogelijkheden overwogen om de bestaande samenwerking binnen de VOF te continueren. Toch hebben Theo Jansen en ik besloten om de VOF te ontbinden en om ieder voor zich verder te gaan”, aldus Rob Ehrens.

Bron: Horses.nl/KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook