Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos niet te kloppen in Herning

Robert Vos hier met Don Gretzky Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Robert Vos was gisteren in de winning mood op de eerste dag van het CSI3* in Herning. Nadat de ruiter uit Wierden een quad had gewonnen met Carat in het 1,45m, pakte hij de overwinning op Darius (v. Warrant) in de 1,40m-rubriek. Lennard de Boer kwam vijf honderdste te kort voor de tweede plaats, op Sterrehof's Rivegauche (v. Mr. Blue) werd hij derde achter Jaroslaw Skrzyczynski en Quintella (v. Sanvaro).

In de tweede fase van het 1,40m-parcours zette Robert Vos met de tienjarige Warrant-zoon Darius 27,54 seconden op de klokken en pakte zo zijn tweede overwinning op rij in Herning. Vos bleef de Pool Jaroslaw Skrzyczynski een seconde voor die met de Oldenburger-merrie Quintella 28,50 seconden nodig had.

0,05 te kort

Lennard de Boer liep die tweede plaats op 0,05 seconde mis met de in Frankrijk gefokte Mr.Blue-zoon Rivegauche. Tussen De Boer en de plaatsen vier en vijf zat een gat van ongeveer anderhalve seconde. De Brit Graham Lovegrove werd vierde op de KWPN’er Ascension Lord (v. Lord Z) en zijn landgenote Louise Saywell reed Feigtling (v. Chicago Z) naar de vijfde plaats.

Bonder met nieuwe aanwinst

Maureen Bonder sprong haar nieuwe aanwinst Zellobee (v. Berlin) naar de negende plaats. De veertienjarige hengst, gefokt door Rinkes-Tjeenk Willink uit Pesse, liep onder de Canadees Chris Sorensen. Bonder debuteerde met het paard vorige maand in Lublin.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook