Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos vijfde na Belgisch-Franse overmacht

Robert Vos. Foto: Tamara van de Krol

Met Belgen op de eerste en derde plaats en Fransen op de tweede en vierde positie was voor de Oranjeruiters vanmiddag geen plaats op het podium van de driesterren Grote Prijs van Maubeuge. Robert Vos presteerde niet onverdienstelijk: de springruiter eindigde als vijfde met Interline H.


Belgen Thierry Goffinet met Artuur JH Z en Christophe Vanderhasselt met Edel Vitseroel werden respectievelijk eerste en derde. Eric Dewulf met Norton d’Eole en Bruno Broucqsault met Robin d’Epic uit Frankrijk bezetten de tweede en vierde plek. Ook Robert Vos reed een foutloze barrage met Interline H, maar was met 50,75 seconden niet snel genoeg voor een hogere klassering.

Niels Knape eindigde met Caluna’s Cacharel Z als veertiende en viel hiermee net buiten de prijzen. Wout-Jan van der Schans werd zeventiende met Capetown.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook