Ga naar hoofdinhoud

Rolf-Göran Bengtssons toppaard Clarimo geblesseerd

Rolf-Göran Bengtsson met de vader van Clarissimo Z, Clarimo Ask. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een flinke domper voor Rolf-Göran Bengtsson en het Zweedse team: Clarimo Ask (v. Clearway) heeft op CHIO Rotterdam een blessure opgelopen. Daardoor kan Bengtsson de Holsteiner hengst, die sinds de pensionering van Casall Ask zijn beste paard is, niet uitbrengen in de Nations Cup van Falsterbo en ook deelname aan het EK is onzeker.

“Door de blessure die Clarimo opliep in de Nations Cup van Rotterdam, waar hij een prachtige foutloze ronde sprong, kan hij niet starten in de Falsterbo Horse Show. De artsen zijn Clarimo nog verder aan het onderzoeken en op dit moment is het onduidelijk wanneer hij weer op concours kan”, meldt Rolf-Göran Bengtsson op Facebook.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook