Ga naar hoofdinhoud

Romain Duguet domineert 1.45m-proef in Salzburg

Gert-Jan Bruggink hier met Cash Junior Foto De Paardenkrant
De Fransman Romain Duguet en Ulena van Hof ter Naillen (v. Vigo d’Arsouilles) wonnen vanmorgen op overtuigende wijze een 1.45m-proef in Salzburg. Duguet was in de rubriek direct op tijd ruim vier seconden sneller dan de tweede plek, die Simone Coate met Whycoconah (v. Kashmir van Schuttershof) innam. Beste Nederlander was Gert-Jan Bruggink met Cash Junior (v. Cash), ze eindigden met vier strafpunten op een dertiende plaats.

De overige Nederlanders speelden nauwelijks een rol van betekenis: Gerco Schröder kreeg met Eurocommerce Vicky Gold (v. Andiamo) een ongelukkige springfout waardoor ze buiten de prijzen vielen, Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi (v. Quidam de Revel) liepen vijf strafpunten op en Hendrik-Jan Schuttert liet met Zjonniecara (v. Eurocommerce Washington) acht strafpunten noteren.

De derde plaats ging naar Oostenrijker Christian Schranz die de patent springende Quartz van de Nieuwmolen (v. Kannan) had gezadeld. Op zeer overtuigende wijze sprong de Nederlands gefokte Zilverstar T (v. Berlin) onder Ludo Philippaerts naar een zesde plek.

Eerder vanochtend werd er een  Youngsters 1.40m-proef verreden. Deze werd gewonnen door de Amerikaanse Charlotte Jacobs met Kachina (v. Voltaire). De tweede en derde plek waren voor respectievelijk Bertram Allen  met Molly Malone V (v. Kannan) en Simone Blum met Flying Boy (v. Fly High I). Enige Nederlander Rob van Grunsven liep met Talent (v. Hors la Loi II) tien strafpunten op.

Klik hier voor de resultaten van het 1.45m.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.