Ga naar hoofdinhoud

Romain Duguet domineert 1.45m-proef in Salzburg

Gert-Jan Bruggink hier met Cash Junior Foto De Paardenkrant

De Fransman Romain Duguet en Ulena van Hof ter Naillen (v. Vigo d’Arsouilles) wonnen vanmorgen op overtuigende wijze een 1.45m-proef in Salzburg. Duguet was in de rubriek direct op tijd ruim vier seconden sneller dan de tweede plek, die Simone Coate met Whycoconah (v. Kashmir van Schuttershof) innam. Beste Nederlander was Gert-Jan Bruggink met Cash Junior (v. Cash), ze eindigden met vier strafpunten op een dertiende plaats.

De overige Nederlanders speelden nauwelijks een rol van betekenis: Gerco Schröder kreeg met Eurocommerce Vicky Gold (v. Andiamo) een ongelukkige springfout waardoor ze buiten de prijzen vielen, Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi (v. Quidam de Revel) liepen vijf strafpunten op en Hendrik-Jan Schuttert liet met Zjonniecara (v. Eurocommerce Washington) acht strafpunten noteren.

De derde plaats ging naar Oostenrijker Christian Schranz die de patent springende Quartz van de Nieuwmolen (v. Kannan) had gezadeld. Op zeer overtuigende wijze sprong de Nederlands gefokte Zilverstar T (v. Berlin) onder Ludo Philippaerts naar een zesde plek.

Eerder vanochtend werd er een  Youngsters 1.40m-proef verreden. Deze werd gewonnen door de Amerikaanse Charlotte Jacobs met Kachina (v. Voltaire). De tweede en derde plek waren voor respectievelijk Bertram Allen  met Molly Malone V (v. Kannan) en Simone Blum met Flying Boy (v. Fly High I). Enige Nederlander Rob van Grunsven liep met Talent (v. Hors la Loi II) tien strafpunten op.

Klik hier voor de resultaten van het 1.45m.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook