Ga naar hoofdinhoud

Ruim een derde van de zevenjarigen foutloos in halve finale Blom Cup

Grandorado TN
De zevenjarigen gingen maandag als derde en laatste groep van de dag van start in het eerste onderdeel van de halve finale van de Blom Cup. Dertig van de 79 paarden kwamen met nul strafpunten aan de finish en zeven finishten met een tijdfout in deze rubriek zonder barrage. 

Eldorado van de Zeshoek, die bij de zesjarigen vijf nakomelingen leverde die foutloos bleven, leverde bij de zevenjarigen twee foutloze resultaten. Een daarvan was de goedgekeurde Grandorado TN met Willem Greve en Gouverneur was met Remco Been de tweede zoon van de hengst die foutloos bleef.

Zambesi

Zambesi (v. Heartbreaker) en Indoctro (v. Capitol II) leverden in deze groep van dertig beiden ook twee foutloze nakomelingen. Goldwin was met Jesse Luther een van de twee Zambesi’s en Good Looking met Hans van der Kolk de andere. Van Indoctro lieten Giruso H met Patrick Lemmen en Grieg S met Gert-Jan Horsmans de balken in de lepels liggen.

Drie goedgekeurde hengsten

Naast Grandorado TN bleven er nog twee goedgekeurde KWPN-hengsten foutloos. Baltic VDL-zoon Graziano leverde een foutloos resultaat met Micky Morssinkhof en Monique van den Broek stuurde Gullit HBC (v. Cantos) eveneens foutloos rond.

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.