Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen derde in Big Tour Lummen

De zege in de Big Tour over 1.45m op de Lummen Spring Tour 2016 ging gisteren naar de thuisrijdende Karel Cox met Cayen van het Hobos. De tweede plaats was voor zijn landgenoot Sam Polleunis met Okidoki van T Gelutt Z en Sanne Thijssen volgde op de derde plek met Ulena.

Van de zestien combinaties, die zich plaatsten voor de barrage van deze driesterren Big Tour was Cox in 29.90 seconden het snelst foutloos aan de finish met de elfjarige nakomeling van Cornet Obolensky. Polleunis en de gekeurde zoon van Omar stopten de klok op 31.05 seconden en Thijssen stuurde de ervaren dochter van Baloubet du Rouet in 31.35 seconden over de eindstreep.

Robert Smith werd vierde met de negenjarige KWPN’er Cimano E. De Britse ruiter was een fractie langzamer dan Thijssen en finishte in 31.39 seconden voor Marcus Ehning met KS Stakki. Het Duitse duo kwam in 31.93 seconden aan de finish.

Sabrina van Rijswijk plaatste zich met Zomodo P ook voor de barrage. Ze stuurde de twaalfjarige zoon van Quasimodo Z foutloos rond en werd zevende.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook