Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen is iedereen te snel af in Luik

Sanne Thijssen met Sara Galotiere op CSI de Peelbergen. Foto: Equitext
Sanne Thijssen heeft de dag gisteren in Luik afgesloten met een overwinning in de hoofdrubriek van de dag met Sara Galotiere. Het duo kwam in 55,68 seconden foutloos aan de finish en was daarmee het  snelst van alle deelnemers. Harrie Smolders pakte met Cas ook een top 5-klassering in de Belgische stad, hij werd vierde.

De Belgen kwamen op deze thuiswedstrijd niet in de top 5. Patrice Delaveau kwam het dichtst bij Thijssen en de merrie van Ideal de la Loge. De Fransman had Leontine Ledimar Z H D C (v. Lovefever) gezadeld voor deze rubriek en finishte in 55,88 seconden. Hij werd gevolgd door zijn landgenoot Harold Boisset met T’Obetty du Domaine (v. Kashmir Van Schuttershof), die een foutloze rit afsloten met 56,22 seconden op de klok.

Top vijf

Smolders was met de KWPN-ruin van Indoctro ruim een seconde langzamer dan Boisset, het duo klokte af op 56,22 seconden, maar was op zijn beurt wel weer anderhalve seconde sneller dan Angelica Augustsson Zanotelli. De Zweedse amazone zat in het zadel van Typie du Tillard (v. Diamant de Semilly) en kwam in 59,02 seconden aan de finish.

 

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook