Sanne Thijssen wint KNHS-Hartog Lucerne Trophy - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen wint KNHS-Hartog Lucerne Trophy

Sanne Thijssen
Sanne Thijssen pakte met met Koka d'Almy in Ambt-Delden de winst in de derde wedstrijd in het kader van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy. Vijfentwintig combinaties kwamen aan de start over het parcours, dat de nodige technisch kennis van de ponyruiters vroeg.

De wedstrijden in het kader van deze competitie kennen in één wedstrijd twee verschillende onderdelen. Het basisparcours wordt door juryleden beoordeeld op de wijze van rijden en daarnaast op springfouten. In het tweede onderdeel komen de 15 combinaties terug die door de juryleden het hoogst werden beoordeeld op hun wijze van rijden. In dat tweede onderdeel is de tijd beslissend en daarna wordt er over beide manches een gezamenlijk klassement opgemaakt.

De 14-jarige Sanne Thijssen, dochter van Leon Thijssen,  werd door de beide juryleden op haar wijze van rijden het hoogst beoordeeld. In de eindstand eindigde Melany van de Pol met Casino Royal (v. Larino) als tweede, met één punt achterstand op Thijssen. Kelly Jochems met Sunny (v. Sunny) vond zichzelf terug op de derde plaats in het eindklassement.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook