Ga naar hoofdinhoud

Saoudi’s domineren Asian Games

De Asian Games in het Chinese Guangzhou zijn een succes geworden voor de door Stanny Van Paesschen getrainde Saoudi’s. Die wonnen eerst teamgoud in de landencompetitie en behaalden later ook individueel goud met Ramzy Al Duhami en Bayard de la Villa Theresia (v. Kashmir van het Schuttershof).

De bronzen plak was voor Khaled Al Eid met Presley Boy (v. Concorde). Sheika Latifa Al Maktoum, eerder al goed voor teamzilver met de Verenigde Arabische Emiraten, sprong met Kalaska de Semilly (v. Diamant de Semilly) naar individueel zilver. 

Het team van de Saoudi’s domineerde de landencompetitie en haalde uiteindelijk overtuigend goud. Naast Khaled Al Eid en Ramzy Al Duhami maakten ook Abdullah Al Sharbatly (Melodie Ardente) en Abdullah El Moteb (Obelix) deel uit van het team. Het team van de Verenigde Arabische Emiraten moest het zilver veilig stellen in een barrage met Hongkong als tegenstander.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook