Ga naar hoofdinhoud

Saratoga Bois Margot naar olympische amazone

Flora de Mariposa onder Penelope LeprevostFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een ruiterwissel voor Saratoga Bois Margot. De Selle Français gefokte hengst, die met Megane Moissonnier op 1,50m-niveau uitkwam, gaat zijn carrière verder onder olympische amazone Pénélope Leprevost.

Moissonnier en Saratoga Bois Margot vormden sinds april 2017 een combinatie. Samen namen ze met succes deel aan U25-wedstrijden. Zo behaalden zij vorig jaar op Equita Lyon de eerste plaats.

Leprevost heeft sinds kort de teugels overgenomen. De Française neemt de 12-jarige zoon van l’Arc de Triomphe dit weekend mee naar CSI3* Reims, waar zij hun wedstrijddebuut zullen maken.

Bron: Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook