Ga naar hoofdinhoud

Sea Coast Ferly van Gudrun Patteet naar Amerika verkocht

Gudrun Patteet hier met Sea Coast Ferly Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gudrun Patteets Grand Prix-paard Sea Coast Ferly is naar Amerika verkocht. De Belgische amazone maakte dit vanmorgen bekend op haar Facebook-pagina. De twaalfjarige dochter van Calato was sinds 2013 bij Patteet op stal. Alleen in 2015 was Ferly te zien onder andere ruiters, Pieter Clemens en Marlon Modolo Zanotelli.

Op Facebook meldde Gudrun Patteet dat Ferly via bemiddeling van Stal Hendrix de oversteek naar Amerika maakt. De Belgische had de nodige successen geboekt met de twaalfjarige merrie. Het afgelopen jaar was er een tweede plaats in de Grand Prix van Villach, Treffen en tweede plaatsen in onder meer 5*-rubrieken in Parijs en Versailles.

Sea Coast Ferly is een dochter van de beroemde merrie Narcotique de Muze II (v. Darco) en is daarmee halfzusjes van onder andere Querlybet Hero, Loro Piana Boyante de Muze en Farfelu de la Pomme.

Wie de nieuwe ruiter wordt is nog niet bekend.

Bron Facebook/Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook