Ga naar hoofdinhoud

Simon Delestre de snelste in Audi Prijs

Simon Delstre met Napoly du Ry Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

De Audi Prijs op Indoor Brabant had gisteravond een zeer spannende ontknoping. In de Brabanthallen in Den Bosch leefde het publiek mee met de veertien ruiters in de barrage waar de ene snelle rit zich opvolgde na de andere. Simon Delestre trok aan het kortste eind en ging met de ruim 15.000 euro naar huis. Sjaak Sleiderink was de beste Nederlander op de vierde plaats.

De barrage van het 1.55m parcours telde veertien deelnemers en elke ruiter was weer sneller dan de vorige. De ontknoping kwam pas toen de laatste ruiter in de ring kwam, Simon Delestre die bekend staat om zijn snelle ritten. Iedereen hield de adem in en hij liet zien dat het inderdaad nog sneller kon, hij liet de klok stoppen op 36.60 seconden. De Fransman en zijn dertienjarige Oldenburger ruin Napoli du Ry mochten zich als eerste opstellen bij de prijsuitreiking. De tweede plaats ging naar Jos Lansink met de KWPN hengst Zerlin M (v. Berlin). Derde werd de Britse veteraan Michael Whitaker met ook een KWPN hengst, Valentin R (v. Heartbreaker). De vierde en vijfde plaats waren voor de Nederlanders Sjaak Sleiderink  (Zhivago) en Leopold van Asten (VDL Groep Zidane).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook