Ga naar hoofdinhoud

Slechts één combinatie foutloos in WB-kwalificatie Rabat

Ibrahim Bisharat

In de wereldbekerwedstrijd in de tweede week van de Morocco Royal Tour ging Ibrahim Hani Bisharat er zondag met Chactino met de overwinning vandoor. De ruiter uit Jordanië bleef als enige dubbel foutloos met de Chacco-Blue-zoon en nam de eerste prijs mee naar huis. De tweede en de derde plaats in deze tweefasen rubriek over 1,40-1,60m in Rabat waren voor Alain Jufer en Jérôme Guery.

Jufer had de dertienjarige Casall gezadeld voor deze WB-wedstrijd en zette in de eerste omloop de snelste foutloze rit neer. In de tweede omloop was de Zwitser opnieuw goed voor een snelle rit met de ruin, die naar zijn vader vernoemd is, maar liep vier strafpunten op en eindigde daarmee op de tweede plaats.

Top vijf

Guery was dik een seconde langzamer met Jupiter VG en eindigde met de AES-goedgekeurde zoon van Pommeau du Heup op de derde plaats. Nadja Peter Steiner was met Saura de Fondcombe (v. Balou du Rouet) de tweede Zwitserse combinatie in de top 5. Ook zij kreeg vier strafpunten in de tweede omloop van het parcours. Abdullah Alsharbatly maakte de top 5 compleet met Citizen Toscam de Ste Hermelle. Het duo uit Soedi-Arabië kreeg acht strafpunten in totaal.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook