Ga naar hoofdinhoud

Smolders op podium 1.50m Knokke

Harrie Smolders en Regina

De zege in het 1.50m parcours op tijd ging gisteravond in Knokke naar de Franse springruiter Philippe Rozier met Rahotep de Toscane. Landgenote Penelope Leprevost was met Nice Stephanie een fractie sneller dan Harrie Smolders met Regina Z en verwees de Nederlandse combinatie naar de derde plaats.

Leprevost stuurde de elfjarige bruine dochter van Cardento in 63.76 seconden over de eindstreep en Smolders stopte de klok op 63.80 seconden met de vijftienjarige Rex Z-dochter. Contant van Paesschen voltooide het parcours in 64.12 seconden met Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle, waarmee de combinatie voor thuispubliek op de vierde plaats eindigde.

Leopold van Asten kwam in deze rubriek aan de start met de negenjarige VDL Groep Beauty en werd negende met een foutloze rit in 66.26 seconden, Willem Greve eindigde met Carambole op de twaalfde plek en Marc Houtzager viel met Sterrehof’s Baccarat met een veertiende plaats net buiten de prijzen.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook