Ga naar hoofdinhoud

Smolders sluit dag af met tweede plek in Londen

Harrie Smolders met Zinius Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Nadat Harrie Smolders eerder op de dag al succesvol was in The Christmas Masters met Corrada (v. Oklund), sloot de ruiter uit Lage Mierde de dag gisteren in Londen af met de tweede plek met Cas in de Christmas Tree Stakes. Alleen Bertram Allen kwam sneller foutloos aan de finish met Gin Chin van het Lindenhof in deze 1,55m-rubriek.

Vijf combinaties bleven foutloos in de barrage en de Ierse ruiter was met de Chin Chin-ruin met 30,74 seconden op de klok iedereen te snel af. Smolders volgde met Cas met een foutloze rit in 31,14 seconden en was op zijn beurt zowat anderhalve seconde sneller dan Simon Delestre, die derde werd. De Franse ruiter had Gain Line (v. Stolzenberg) gezadeld voor deze rubriek en klokte af op 32,63 seconden.

Top vijf

Steve Guerdat en Wilm Vermeir waren de laatste twee combinaties, die foutloos door de barrage kwamen. Guerdat stuurde Ulysse des Forets (v. Col Canto) rond in 33,27 seconden en daarmee kon het Zwitserse duo zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. Vermeir maakte vervolgens met DM Jacqmotte (v. Toulon) de top 5 compleet. Het Belgische paar kwam in 33,54 seconden aan de finish.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook