Ga naar hoofdinhoud

Snelle Schoenmakers wint Big Tour Asten

Bianca Schoenmakers en Dha Dha. FOTO WENDY SCHOLTEN

Bianca Schoenmakers, die bekend staat om haar snelle barrages, finishte met Dha Dha (v. Douglas) in 38,72 seconden en greep de overwinning in de Big Tour. Dit was bijna twee seconden sneller als de enige buitenlandse combinatie in de barrage, de Deense Lejse Brammige. Verder bestond de negen combinaties tellende barrage uit ruiters van Nederlandse bodem. 

Patrick Lemmen had 41,32 seconden nodig om de barrage zonder fouten af te leggen. Met Ideaal (v. Andiamo) mocht Lemmen de derde prijs ter waarde van 975,- euro in ontvangst nemen. Deze Ideaal heeft A Vaantje R als moeder die op het hoogste niveau wordt uitgebracht door Wout-Jan van der Schans.

Top vijf

Ook Niels Tacken legde beide parcoursen zonder fouten af en werd vierde met de Chablis I Z-dochter Chenna Z. De top vijf werd compleet gemaakt door Piet Raaijmakers Jr. met Van Schijnel’s Dominus (v. Berlin).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Snelle Schoenmakers wint Big Tour Asten

  • marcel dufour

    Ik blijf het prachtig vinden. Vaak wordt gezegd dat zo hard rijden als Bianca doet niet lang kan duren maar jaar na jaar is ze veruit de meest winnende ruiter op nationaal niveau.
    Kan niemand aan tippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook