Ga naar hoofdinhoud

Sponsor voor springamazones Sanne en Mel Thijssen

De internationale springamazones Sanne en Mel Thijssen, dochters van Grand Prix-ruiter en handelaar Leon Thijssen, rijden vanaf nu met het logo van Van Santvoort Makelaars op hun kleding. Op Jumping Indoor Maastricht werd gisteravond het sponsorcontract getekend.

Van Santvoort Makelaars ondersteunde in het verleden vierspanmenner Ad Aarts en zocht nieuwe mogelijkheden om de naamsbekendheid van het Brabants makelaarskantoor verder uit te breiden. In ruil voor de sponsoring zal Stal Thijssen haar deuren regelmatig open zetten voor de klanten van Van Santvoort. “Je kunt met je klanten naar een voetbal- of hockeywedstrijd gaan óf naar Stal Thijssen in Sevenum. Dan weet ik wel wat ik moet kiezen”, lacht Dirk van Santvoort, die zelf groot paardenliefhebber is en regelmatig te vinden op de concoursen. Hij is bovendien voorzitter van het NK springen in Mierlo en vice-voorzitter van SELL Veulenveiling Brabant.

Rondleidingen en clinics

“Super gaaf natuurlijk”, reageerde Sanne Thijssen. “En altijd goed voor de naamsbekendheid van beide partijen.” Het geven van rondleidingen en clinics op de stal zal voor Sanne en Mel Thijssen nieuw zijn. “Maar het biedt wel mogelijkheden om de stal te promoten”, aldus Thijssen.

In vorm

In de aanloop naar Maastricht heeft Sanne Thijssen bewezen dat haar paarden in vorm zijn. Vorige week won ze op CSI3* Luik een 1,50m proef met Sara Galotiere (v. Ideal de la Loge) en werd ze met No Fear van de Tichelrij Z (v. Numero Uno) vierde in de Grote Prijs. “Dit weekend heb ik No Fear, Celine en een nieuw paard mee. We zullen zien…”

Bron Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook