Ga naar hoofdinhoud

Stal Tops start dekstation

Bacardi VDL, hier met Janika Sprunger Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Edwina Tops-Alexander nam in februari 2019 de teugels van Bacardi VDL (Corland x Kannan) van Janika Sprunger over, maar de reed de hengst heeft sinds april dat jaar al geen concoursen meer gelopen. Nu biedt Stal Tops de vijftienjarige hengst en zijn stalgenoot Cinsey (Contendro I x For Pleausre) ter dekking aan.

Bacardi VDL won op zevenjarige leeftijd – toen nog met Jos Lansink – zilver op het Wereldkampioenschap voor Jonge Springpaarden in Lanaken. Daarna nam Sprunger plaats in het zadel van Bacardi VDL. Het duo vertegenwoordigde Zwitserland op de Wereldruiterspelen van 2018 in Tryon. Kort na de winst op CSI-W Dubai werd de hengst verkocht aan Jan Tops.

Ter dekking

Hoewel Bacardi VDL werd aangeschaft als sportpaard voor Tops-Alexander, verscheen de combinatie slechts een paar keer in de ring. Inmiddels wordt hij dus ter dekking aangeboden. Stalgenoot Cinsey wordt eveneens aangeboden via Stal Tops.

Bron: St. Georg

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!