Ga naar hoofdinhoud

Staut en Silvana winnen 1.50m in Leipzig

De Fransen heersten gisteravond tijdens Partner Pferd in Leipzig. In de kwalificatie voor de wereldbekerwedstrijd die morgen wordt verreden, won Kevin Staut op de geroutineerde merrie Silvana HDC het 1.50m direct op tijd. De Fransman won een Franse auto, een Citroën, en zijn landgenoten Patrice Delaveau en Simon Delestre werden drie en vier. Marco Kutscher nestelde zich tussen het Franse geweld, op Cornet's Cristallo werd hij tweede. Frank Schuttert was met een achtste plaats de beste Nederlander.

Kevin Staut was met de vijftienjarige Corland-dochter Silvana de snelste van de twintig foutloze ritten, in 59,18 seconden kwam hij over de finish. Met enkele tienden achterstand volgde Marco Kutscher op de elfjarige Cornet’s Cristallo (v. Cornet Obolensky) met 59.89 seconde. Staut zette zijn landgenoten Patrice Delaveau met de Holsteiner Lacrimoso HDC (v. Landjunge) en Simon Delestre op Ryan des Hayettes (v. Hugo Gesmeray) op ruim een seconde.

Met een foutloze rit in 65.75 seconde reed Frank Schuttert de Numero Uno-zoon Winchester HS naar de achtste plaats. Ook Timothy Hendrix reed zich in het prijzengeld, op Very Nice (v. Cantos) werd hij elfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook