Ga naar hoofdinhoud

Stefanie van den Brink en Jesper Romp doen goede zaken in Oliva

Stefanie van den Brink
De derde week van de MET in Oliva werd vanmorgen door de Nederlanders goed afgesloten. Met de Grote Prijs nog te gaan, hebben Stefanie van den Brink en Jesper Romp de eerste en tweed plek gewonnen in de Gold Tour. Marc Houtzager won in de Silver Tour vanmorgen de derde prijs.


Stefanie van den Brink en Baronescha (v. Verdi) wonnen in 33.82 seconde het Twee Fasen parcours over 1.40m. Jesper Romp volgde in 34.02 seconde met de jonge Emilion Vive la Vie. Op derde plaats kwam de Britse Alice Watson met Billy Lemon. Ruben Romp pakte nog de dertiende prijs met Audi’s Chuck Blue SFN (v. Mr. Blue).

In de Silver Tour over 1.40m was er een derde plek voor Marc Houtzager met Sterrehof’s Voltaire (v. Now or Never). Slechts twee combinaties bleven dubbel nul. Maurice Tebbel won de rubriek met Camilla PJ en en de Zweedse Louise Torgersen was de tweede foutloze op Caville. Houtzager bleek de snelste vierfouter in de barrage. Robert Vos plaatste zich niet voor de barrage maar werd wel elfde op Armagedon.

Marc Houtzager behaalde met Cunotaire V in de Silver Tour 1.35m een twaalfde plaats en Jeanette Corbeek op Zaza was in de 1.30m Gold Tour de beste Nederlanse op de zesde plaats. Ruben Romp won nog een geldprijs in deze rubriek met een twaalfde plaats op Faults Free.

Klik hier voor alle uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.