Ga naar hoofdinhoud

Stoeterij Arch wint titel Eigenaar van het Jaar 2017

Peder Fredricson hier met H&M All In Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Jumping Owners Club (JOC) heeft Stoeterij Arch, de eigenaar van H&M All In, H&M Christian K en H&M Cue Channa 42, uitgeroepen tot Eigenaar van het Jaar 2017. Met deze Award, die in 2004 in het leven geroepen is en ondersteind wordt door de FEI, erkent en onderstreept de Club het belang van de betrokkenheid van de eigenaren van de paarden in de internationale springsport.

De Award werd uitgereikt tijdens een receptie van de JOC in Tryon, waar Anders Abenius de prijs namens Charlotte Söderström en Stoeterij Arch in ontvangst nam van de vicevoorzitter van de club, Robin Parsky.

“We zijn vereerd dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen”, reageerde Abenius. “En we willen ook onze dank uitspreken naar onze geweldige paarden en hun ruiters, die altijd ongelooflijk hun best doen.”

Successen

H&M All In boekte vorig jaar successen onder Peder Fredricsson waarbij de individuele gouden en teamzilveren medaille op het EK enkele hoogtepunten waren. Daarnaast maakte het duo deel uit van het winnende Nations Cup-team in Rotterdam en werden ze tweede in de Nations Cup-wedstrijd in Falsterbo. Met Christian K werd de Zweedse ruiter tweede in de Grand Prix van Lummen en tweede in de Nations Cup van La Baule.

Belangrijke rol

Eigenaren spelen vaak een hele belangrijke rol in de prestaties, die ruiters kunnen leveren. Dat  benadrukte FEI-voorzitter Ingmar de Vos. Ook voorzitter van de JOC Dominique Megret was blij met de successen van Stoeterij Arch. “Als je met meerdere paarden op zulk hoog niveau kunt presteren ben je als eigenaar een voorbeeld voor veel andere eigenaren en wij zijn trots dat Stoeterij Arch lid is van de Jumping Owners Club.”

 

Bron: Worldofshowjumping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook