Ga naar hoofdinhoud

Stuttgart: ‘Shutterfly heeft automatische piloot’

Shutterfly

Meredith Michaels-Beerbaum en ShutterflyAls laatste starter in de barrage van de Mercedes German Master (klassiek 1,55 m) in Stuttgart gisterenavond, zette Meredith Michaels-Beerbaum met Shutterfly een foutloze ronde neer in een tijd van 32,05 seconden. Daarmee stootte ze Marcus Ehning met Plot Blue van de eerste plaats. De Duitser was ook foutloos en ruim een halve seconde langzamer. "Shutterfly was fijn  te rijden. Hij heeft een automatische piloot", grapt een zeer tevreden Meredith Michaels.

 

 

Alle zeven barragekandidaten waren foutloos. Onder hen ook de Nederlander Marc Houtzager, die  met Opium VS naar de zevende tijd (36,27 seconden) reed.

Michaels Beerbaum won een  Mercedes GLK 350 Off-Roader ter waarde van 49.375 euro.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook