Ga naar hoofdinhoud

Stuttgart: Vrieling wint knock out-springen

Springruiter Jur Vrieling heeft met Wadro's Nerina het Knock Out-springen in Stuttgart gewonnen vanmiddag. Hij moest daarvoor vier keer een andere springruiter verslaan. In de finale knokten Vrieling en Nerina tegen de Duitser Jürgen Kraus en Rahmannshof's High Valley.

In de halve finale wist Kraus de Fransman Oliver Guillon achter zich te laten, terwijl Vrieling de Duitser Markus Kölz versloeg.

Klik hier voor de uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook