Ga naar hoofdinhoud

Succesvol weekend voor Glenn Knoester in Vittel

Glenn Knoester met Alpicor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Glenn Knoester is lekker bezig op het CSI in het Franse Vittel dit weekend. Gisteren won hij met Alpicor de 3*-rankingproef over 1,50m en vanmorgen voegde het duo daar ook nog een tweede plek aan toe in de 1,45m-rubriek.

De 1,50m-rubriek werd gisteren direct op tijd verreden en er waren slechts zes combinaties, die zonder strafpunten aan de finish kwamen. Knoester was van deze zes het snelst met de Lupicor-zoon en klokte af op 74,94 seconden. William Funnel volgde met Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) op de tweede plaats met een ronde in 75,33 seconden. Het Britse duo was daarmee op zijn beurt anderhalve seconde sneller dan Jerome Hurel, die met Violine de Montsec (v. Indoctro) voor thuispubliek derde werd.

1,45m-rubriek

In de 1,45m-rubriek, die ook op tijd werd verreden, moest Knoester alleen de thuisrijdende Guillaume Liccardi voor laten gaan. De Franse ruiter stuurde Theodeme for History (v. Lucciamo) in 67,71 seconden over de streep en dat was ruim een seconde sneller dan Knoester. De Ierse Captain Geoff Curran maakte de top drie compleet met Hallowberry Cruz met een tijd van 69,18 seconden op de klok.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook