Ga naar hoofdinhoud

Suzanne Tepper derde in Glock’s openingswedstrijd

Suzanne Tepper, hier met Cohiba Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met zijn Chin Chin-merrie Winn Winn was de Italiaan Gianni Govoni zijn concurrentie overduidelijk te snel af bij de Glock's openingswedstrijd in Treffen. In de 1,40m rubriek direct op tijd finishten Govoni en Winn Winn met ruim vijf seconden voorsprong. Hiermee verwees hij de Duitser Jörne Sprehe en Kick like Bum naar de tweede plaats en Suzanne Tepper met Acascia (v. Diamant de Semilly) naar plek drie.

De winnende tijd van 59,65 seconden van Govoni en Winn Winn bleek lastig voor de overige deelnemers. Jörne Sprehe en Kick like Bum kwamen het dichtst in de buurt met 65,10 seconden. Ook Suzanne Tepper en Acascia deden hun best, maar hun tijd van 65,99 seconden betekende de derde plaats.

Tijdfouten

Ben Schröder en Glock’s Champions Ludwig kwamen ook foutloos over de finish, maar eindigden met hun tijd van 70,14 seconden op de twaalfde plaats. Gert Jan Bruggink en Connelly 2, Bart Haselbekke en Dorus, Gerco Schröder en Don Diego en Marc Houtzager met Sterrehof’s Cayetano Z lieten alle balken liggen, maar noteerden een of meerdere tijdfouten.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook