Ga naar hoofdinhoud

Suzanne Tepper derde in 1,50m

Foto Karin van der Meul

Deze namiddag wist Suzanne Tepper met Sensation, een veertienjarige ruin van Corland, derde te worden in de Orifarm Trophy 1,50m op het CSIO in Kopenhagen. De Belg Pieter Devos en Dream of India Greenfield (v. Gem of India) wonnen deze proef. 

Devos en de tienjarige merrie Dream of India Greenfield wisten al na 42,21 seconden de finish te bereiken in de barrage. De Zweed Niklas Arvidsson en Click and Cash (v. Cash and Carry) waren ruim drie seconden trager en werden tweede. Suzanne Tepper en Sensation klokten af op 46,21 seconden.

Verder in de topvijf eindigde de Deen Thomas Dresler met Never Say Never (v. Heartbreaker) op de vierde en de Pool Lukasz Koza op de vijfde plaats.

Ook voor Willem Greve en Hendrik-Jan Schuttert waren er plaatsen in de toptien. Greve werd zevende met Sonate (v. Stakkato) na vier strafpunten in de barrage en een tijd van 44,11 seconden. Ook Hendrik-Jan Schuttert en Una Bella HS (v. Calvados) hadden vier strafpunten in de barrage, maar waren 2,29 seconden trager dan Greve en Sonate. Schuttert eindigde als achtste.

Dominique Roelofsen en Wladimir S (v. Numero Uno) kregen acht strafpunten aangerekend in de eerste omloop en eindigden zo als 48ste. Wesley Heijdens kwam uit de eerste omloop met 12 strafpunten en belandde op de 55ste plaats met Dallas du Domaine Z (v. Darco). Jur Vrieling en Labor’s Wonderboy (v. Indoctro) werden 56ste.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook