Ga naar hoofdinhoud

Suzanne Tepper tweede in Wiener Neustadt

Suzanne Tepper Foto De Paardenkrant

Vanmorgen werd op het CSI3* Arena Nova in Wiener Neustadt de finale van de Midden Tour verreden. De eerste twee plaatsen werden ingenomen door de amazones Christine Dorenkamp uit Duitsland en Suzanne Tepper. De Italiaan Roberto Prandi werd derde.

De parcoursbouwer Peter Schumacher had een pittig finale parcours neer gezet over 1.45m. Vijftien combinaties plaatsten zich toch voor de barrage. Christine Dorenkamp reed een sterke barrage met de Holsteiner Legioner, een negen jarige zoon van Limbus. Gisteren was ze al vierde in de kwalificatie wedstrijd. De Duitse was foutloos in 30.08 seconde. Suzanne Tepper met Westminster VDL (v. Heartbreaker) was de beste Nederlander met een tweede plek op ruim een seconde achterstand. Met de tien jarige hengst was ze gisteren nog twaalfde en in de Grote Tour was Tepper met Sensation vierde.

De derde plaats ging naar Roberto Prandi gezeten op de Concorde-merrie Gioia Del Castegno, ook foutloos in 31.72 seconde. Jur Vrieling op Sissi Van Schuttershof reed de snelste barrage, maar had een springfout en werd zevende. Ook Jurgen Stenfert met Zabor had een balk en werd tiende.

Gisteravond was Vrieling al succesvol op Flash Dance van de Kalevallei. Hij werd tweede in het 1.45m achter Licinio Grossi met Lintea Tequila.

Vanmiddag is de Grote Prijs.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook