Ga naar hoofdinhoud

Teun Vestjens pakt eerste winst

“In vergelijking met drie jaar geleden is het niveau onbeschrijflijk goed geworden. Er komen nauwelijks meer excessen voor en slecht rijden en onverzorgde presentatie is er niet meer bij. Je kunt echt merken dat de KNHS-Hartog Lucerne Trophy zijn vruchten afwerpt”, aldus jeugdbondscoach Sven Harmsen. Afgelopen weekend won Teun Vestjens met Adamo in Wanroij de eerste wedstrijd van het seizoen.

De rijstijlcompetitie voor pony’s in de klasse Z werd beoordeeld door Sven Harmsen. Na de eerste manche ging de twaalfjarige Melanie van de Pol met Honey Boy aan de leiding. Zij kreeg van Sven Harmsen een 10 voor stijl. “Melanie reed een rondje uit het boekje en dit was echt een tien waard”, verklaart Harmsen. Melanie werd uiteindelijk vijfde met Honey Boy.

Kim Hoogenraat werd met Popi de la Maine derde in de einduitslag. Kaitlin Kitto eindigde met Justice HR met twee foutloze omlopen op de tweede plaats. Teun Vestjens liet in de eerste omloop twee strafpunten noteren, maar was in de tweede manche sneller dan zijn concurrenten en pakte de eerste winst van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2010-2011.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook