Ga naar hoofdinhoud

Thijssen en Dubbeldam doen goede zaken

Sanne Thijssen met Sara Galotiere op CSI de Peelbergen. Foto: Equitext
Nadat Sanne Thijssen gisteravond al de hoofdrubriek op haar naam in Luik schreef met Sara Galotiere (v. Ideal de la Loge) voegde ze vanmorgen en zesde plaats in het 1,45 meter toe aan haar palmares met deze merrie. Jeroen Dubbeldam werd in deze rubriek tiende en zijn pupil Wilton Porter maakte de top vijf compleet. 

In de drie sterren rubriek die direct op tijd werd verreden, werd ruimschoots de snelste tijd genoteerd door de Fransman Harold Boisset. Hij finishte met T’Obetty du Domaine (v. Kashmir van Schuttershof) in 50,22 seconden. Dit was bijna twee seconden sneller dan de nummer twee Gregory Wathelet met Mjt Nevados S (v. Calvados Z).

Porter, Thijssen en Dubbeldam

Wilton Porter vond een snellere weg in het parcours dan zijn leermeester en toekomstig buurman Jeroen Dubbeldam. Porter finishte met de merrie Cassina 64 (v. Collado) in 54,74 seconden. Hiermee was hij zelfs 0,3 seconden sneller dan de altijd snelle Sanne Thijssen. Dubbeldam had met de pas achtjarige Eldorado S minder haast. Hij finishte met de Diarado-nazaat in 59,27 seconden. Dit was voldoende om als tiende op te stellen in de prijsuitreiking.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook