Ga naar hoofdinhoud

Thijssen succesvol in Spanje

Springruiter Leon Thijssen won gisteren de tweede prijs in de internationale springrubriek direct op tijd in het Spaanse Gíjon. Thijssen kwam met de negenjarige Baloubet du Rouet-merrie Ulena foutloos over de eindstreep. De Fransman Olivier Guillon was met hengst Luigi d'Amaury drie seconden sneller en eiste daarmee de overwinning op.

Thijssen won met zijn tweede plaats 4500 euro. Vincent Voorn viel met de vierde plaats ook mooi in de prijzen met Audi’s Radja (v. Concorde). Hij verdiende 2000 euro.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook