Ga naar hoofdinhoud

Tiffany Foster op Brighton beste in Challenge Cup 8

Tiffany Foster hier met Verdi Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Canadese topamazone Tiffany Foster versloeg gisteren de concurrentie in de Challenge Cup in de achtste week van het Winter Equestrian Festival in Wellington. Op de KWPN gefokte Brighton verwees Foster de Amerikanen Beezie Madden en Todd Minikus naar de tweede en derde plaats.

De top drie van de Challenge Cup lag dicht bij elkaar. In de rubriek direct op tijd was Tiffany Foster met de 10-jarige Brighton in 61.26 seconde de snelste. Op slechts een tiende volgde Beezie Madden met Vanilla (v. Nabab de Reve) en ook Todd Minikus bleef onder de 62 seconden. Met de Oldenburgse merrie Babalou 41 (v. Balou du Rouet) klokte hij 61.91 seconden. Juan Jose Zendejas Salgado uit Mexico reed Tino la Chapelle (v. Mylord Carthago HN) naar de vierde plaats in 62.81 seconden en Jessica Springsteen nam de vijfde plek voor haar rekening op Tiger Lily (v. Balou du Rouet) in hun tweede internationale wedstrijd.

Foster won met de Contendro II-zoon Brighton, als Beegien SFN begon hij zijn carrière onder Hester Klompmaker, woensdagavond ook al de openingsrubriek in Wellington.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Jennifer Wood Media

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook