Ga naar hoofdinhoud

Tijdfout voor Schröder en London, Delaveau wint

Gerco Schröder - London Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanmorgen vroeg stond voor de springruiters in Lyon al een 1,50 m-rubriek op het programma, maar dat bleek voor Patrice Delaveau geen probleem te zijn. Voor thuispubliek stuurde de ruiter Leontine Ledimar Z H D C (v. Lovefever II) in slechts 26,37 seconden rond, wat hem de winst opleverde. Gerco Schröder en Glock's London N.O.P. (v. Nabab de Reve) tikten eveneens geen enkele balk eraf, maar kregen wel een tijdfout te verduren.

Delaveau was maar liefst ruim een seconde sneller dan Scott Brash, die met Hello Guv’nor (v. Diamant de Semilly) als tweede finishte. Simon Delestre en Sultan du Chateau (v. Kannan) noteerden een tijd van 27,66 seconden, wat resulteerde in de derde plaats.

Philippe Rozier en Quel Chanu (v. Flipper d’Elle) eindigden als vierde met een tijd van 28,19 seconden. Yuri Mansur Guerios en Sir One (v. Silverstone) maakten de top vijf compleet.

Schröder en Glock’s London N.O.P. bereikten de tweede ronde, maar leken niet voor de winst te gaan. Met een tijdfout verlieten zij het parcours, wat hen de 22-ste plek opleverde. Jeroen Dubbledam en Carusso LS la Silla (v. Montebello la Silla) hebben de ring vroegtijdig verlaten.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook