Ga naar hoofdinhoud

Top combinaties naar Longines Masters in Hong Kong

Marco Kutscher, hier met Van Gogh. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Deze week begint de laatste van de drie wedstrijden van de Longines Masters Grand Slam in Hong Kong. De Masters begon in oktober in Los Angeles en de tweede was in Parijs in december. Voor de laatste omloop reizen top combinaties uit Europa naar Hong Kong voor de finale van het prestigieuze toernooi.

Marco Kutscher en de KWPN-hengst Van Gogh wonnen de openingswedstrijd in Los Angeles. Patrice Delaveau reed Lacrimoso 3 HDC in eigen land naar de overwinning. Beiden staan op de deelnemerslijst en kunnen in Hong Kong een bonus winnen. 500.000 euro voor Delaveau als hij voor de tweede opeenvolgende keer wint en Kutscher kan bij een overwinning 250.000 euro ontvangen voor twee keer de winst.

Naast Kutscher en Delaveau staan ook onder andere Kevin Staut, John Whitaker, Ludger Beerbaum, Marcus Ehning en Bertram Allen op de deelnemerslijst.

Voor Nederland komen Gerco Schröder met Glock’s Zaranza en Glock’s Lausejunge en Maikel van der Vleuten met VDL Groep Arera en Kisby in actie. Beiden zijn naar Hong Kong vertrokken: zie het filmpje op Facebook van Gerco en het bericht op de site van Maikel.

Klik hier voor de deelnemerslijst.

Bron Horses/World of Showjumping

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook